MYION – nepremostiva prepreka zagađenom vazduhu oko nas!

Zamislite uređaj koji možete nositi uvek sa sobom, privesak koji će postati vaša lična zaštita od štetnih čestica. MyIon je inovativan, kompaktan uređaj koji će zaustaviti ulazak svih neželjenih elemenata u vaš sistem organa za disanje.

Neprekidno emitujući preko 18 miliona negativnih jona po cm3, MyIon vezuje i ukrupnjava PM i druge opasne čestice poput alergena, virusa, bakterija, čađi i dima. Njihova težina će ih naterati da padnu što dalje od vašeg lica, pružajući vam čist vazduh koji zaslužujete.

Ovaj mali čudesni uređaj deluje u okolini od čak 50 cm, pružajući vam neprikosnovenu zaštitu od aerozagađenja. Samo jedno punjenje obezbeđuje vam 24 sata neprekidne zaštite.

MYION – vaša lična zaštita od zagađivača, alergena, patogena i toksičnih materija iz vazduha!

Pored toga, MyIon generiše nevjerojatnih 18 miliona negativnih jona po cm3 u minutu, osiguravajući da svaki udah bude čist i osvežavajući. Baterija ovog čarobnog uređaja traje do 10 sati, a puni se putem USB kabla, što ga čini praktičnim i lako upotrebljivim.

Ne dozvolite zagađenom vazduhu da vam oduzme dah! MyIon je tu da vam pruži zdrav i svež vazduh u svakom trenutku. Dostupan u dve prelepe boje – srebrnoj i roze, MyIon će postati esencijalni deo vašeg aksesoara.

Investirajte u svoje zdravlje danas! Nabavite MyIon i udahnite slobodu!

Popunite obrazac i naručite online
  MYION – KLIKNI OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA

   

   

  Similar Posts

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *