Zamislite svet bez zagađenja vazduha. Sada to možete ostvariti uz MYION, neophodan dodatak vašeg aksesoara. MYION je nepremostiva prepreka zagađenom vazduhu oko nas!

Ovaj inovativan uređaj, kompaktan i praktičan, nosi se na privesku oko vrata i štiti vas od štetnih čestica koje udišemo. Neprekidno emituje preko 18 miliona negativnih jona po cm3, koji čarobno vezuju i ukrupnjavaju PM i druge opasne čestice poput alergena, virusa, bakterija, čađi i dima. One padaju što dalje od vašeg lica pod svojom težinom, omogućavajući vam čist i svež vazduh za disanje.

Zona efikasnog delovanja MYION-a prostire se do 50 cm od uređaja, obezbeđujući vam kontinuiranu zaštitu od aerozagađenja. Uz samo jedno punjenje, MYION vam pruža čak 24 sata sigurnosti i zaštite.

MYION je vaš lični štit od zagađivača, alergena kao što su prašina, polen, dim, buđ, kao i patogena poput bakterija i virusa. Ovaj moćni uređaj generiše neverovatnih 18 miliona negativnih jona po cm3 u minutu, čineći vaš vazduh zdravim i čistim.

Dodatna prednost MYION-a je njegova dugotrajna baterija koja traje do 10 sati neprekidnog rada. Takođe, možete ga jednostavno puniti putem USB-a, što ga čini praktičnim za upotrebu u svakodnevnim situacijama.

MyIon dolazi u dve moderne boje – srebrnoj i roze. Neka ovaj revolucionarni uređaj postane esencijalni deo vašeg stila i zaštite.

Oslobodite se zagađenja i udahnite svežinu uz MYION!

Popunite obrazac i naručite online
    MYION – KLIKNI OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA

    Similar Posts

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *