Da li ste ikada sanjali o uređaju koji će vam omogućiti čist i svež vazduh gde god da se nalazite? MYION je upravo takav inovativan uređaj koji će promeniti način na koji dišete.

Nepremostiva prepreka zagađenom vazduhu oko nas – to je ono što MYION predstavlja. Ovaj kompaktni uređaj nosi se na privesku oko vrata i čini čuda kada je u pitanju zaštita vaših organa za disanje.

Sa svojom moćnom tehnologijom, MYION neprekidno emituje preko 18 miliona negativnih jona po cm3 u sekundi. Ovi joni su pravi heroji koji vežu i ukrupnjavaju štetne čestice poput PM-a, alergena, virusa, bakterija, čađi i dima. Kako bi bili što dalje od vašeg lica, ove čestice padaju pod njihovom težinom.

Zona efikasnog delovanja ovog neverovatnog uređaja prostire se do 50 cm oko vas, pružajući vam zaštitu od aerozagađenja čak i u najzahtevnijim situacijama. Samo jedno punjenje obezbeđuje vam čitavih 24 sata neprekidne zaštite.

MYION je tu da vam pruži ličnu zaštitu od svih zagađivača, alergena kao što su prašina, polen, dim, buđ, ali i od patogena poput bakterija i virusa. Sa generacijom 18 miliona negativnih jona po cm3 u minuti, ovaj uređaj je pravi štit koji vam je neophodan.

Oduševićete se i trajnošću baterije koja traje do 10 sati, pružajući vam dugotrajnu zaštitu gde god da se krećete. Sa mogućnošću USB punjenja, MYION je praktičan i lako se integriše u vaš svakodnevni život.

Neka MYION postane neizostavan deo vašeg aksesoara. Dostupan u elegantnim bojama – srebrnoj i roze, ovaj uređaj je savršena kombinacija stila i funkcionalnosti.

Ne čekajte više! Osigurajte čist i svež vazduh sa MYION-om i udahnite punim plućima!

 

Popunite obrazac i naručite online
    MYION – KLIKNI OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA

    MyIon Zepter

    Similar Posts

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *