Jeste li umorni od zagađenog vazduha koji nas okružuje? Sada možete zaštititi svoje disajne organe uz pomoć inovativnog i kompaktnog uređaja – MyIon! Ne dopustite da štetne čestice uđu u vaš sistem disanja.

MyIon je revolucionarni uređaj koji se nosi kao privesak oko vrata, a neprekidno emituje preko 18 miliona negativnih jona po cm3. Ovi negativni joni vežu i ukrupnjavaju PM i druge opasne čestice poput alergena, virusa, bakterija, čađi i dima. Pod njihovim uticajem, ove čestice padaju što dalje od vašeg lica, čime se stvara nepremostiva prepreka zagađenom vazduhu oko nas.

Zahvaljujući impresivnoj zoni efikasnog delovanja, MyIon štiti vas do udaljenosti od 50 cm od uređaja. Sa samo jednim punjenjem, ovaj uređaj obezbeđuje vam 24 sata zaštite od aerozagađenja. Vaše disajne puteve možete slobodno udisati, znajući da ste zaštićeni.

MyIon nudi ličnu zaštitu od zagađivača, alergena poput prašine, polena, dima, buđi, kao i od patogena poput bakterija i virusa. Sa svojom sposobnošću generisanja 18 miliona negativnih jona po cm3 u minuti, ovaj uređaj osigurava da udišete čist i svež vazduh.

Dodatna prednost MyIona je trajanje baterije od čak 10 sati, što vam pruža dugotrajnu zaštitu tokom dana. A sa USB punjenjem, možete ga lako napuniti bez obzira gde se nalazite.

Neka MyIon postane neizostavan deo vašeg aksesoara. Dostupan je u dve elegantne boje – srebrnoj i roze. Oslobodite svoje disajne puteve od zagađenja i uživajte u svežem vazduhu uz MyIon!

Ne čekajte više, nabavite MyIon i udahnite olakšanje!

Popunite obrazac i naručite online

[contact-form-7 id=“1308″ title=“MyIon“]

MYION – KLIKNI OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *