Napredna tehnologija u tvojim rukama!

Zamisli uređaj koji može da zaštiti tvoje disajne organe od štetnih čestica u vazduhu. MYION je inovativan, kompaktan i nosi se kao privesak oko tvog vrata, pružajući neprekidnu zaštitu od zagađenog vazduha koji nas okružuje.

18 miliona negativnih jona po cm3 – tvoj štit protiv opasnih čestica!

MYION neprekidno emituje preko 18 miliona negativnih jona po cm3, hvatajući i ukrupnjujući PM i druge opasne čestice poput alergena, virusa, bakterija, čađi i dima. Ove čestice padaju što dalje od tvog lica, oslobađajući tebe od njihovog uticaja.

Myion zona efikasnog delovanja do 50 cm – čist vazduh u tvojoj blizini!

Sa MYION-om, čisti vazduh je uvek na dohvat ruke. Njegova zona efikasnog delovanja prostire se do 50 cm od uređaja, pružajući ti zaštitu od aerozagađenja dok si u pokretu. A samo jedno punjenje obezbeđuje ti 24 sata neprekidne zaštite.

MYION – tvoja lična zaštita!

MYION ti pruža ličnu zaštitu od svih zagađivača, alergena poput prašine, polena, dima, buđi, kao i patogena kao što su bakterije i virusi. Sa generisanjem 18 miliona negativnih jona po cm3 u minutu, MYION brzo i efikasno čisti vazduh oko tebe.

Myion baterija koja traje do 10 sati – zaštita bez prekida!

Savršeno prilagođen tvojim potrebama, MYION ima bateriju koja traje do 10 sati. Bez brige o punjenju, možeš bezbrižno koristiti MYION tokom celog dana, znajući da si zaštićen od zagađenog vazduha.

Myion praktično USB punjenje – uvek spremno za akciju!

MYION se jednostavno puni putem USB-a, što znači da ga možeš napuniti bilo gde, bilo kada. Bez obzira da li si kod kuće, na poslu ili u pokretu, MYION je uvek spreman da ti pruži čist vazduh.

Postani deo revolucije u zaštiti vazduha!

Neka MYION postane neizostavni deo tvog aksesoara. Dostupan u dve elegantne boje – srebrnoj i roze, MYION će ti pomoći da diše udahneš svež vazduh u svakom trenutku.

Nemoj dopustiti da zagađenje vazduha ugrozi tvoje zdravlje. Uz MYION, možeš se osećati sigurno i zaštićeno, bez obzira na okolinu u kojoj se nalaziš.

Investiraj u svoje zdravlje i postani deo revolucije u zaštiti vazduha. Nabavi svoj MYION danas i udahni čist vazduh gde god da ideš!

MYION – tvoja nepremostiva prepreka zagađenom vazduhu oko nas!

Popunite obrazac i naručite online
  MYION – KLIKNI OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA

   

   

  Similar Posts

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *