Vitamin B17 iskustva – Iskustva s Vitaminom B17

Vitamin B17 često postaje centralna tema razgovora na forumima, naročito u vezi sa potencijalnim tretmanima za karcinom. Ali koja je prava ISTINA?

Vitamin B17 u hrani – Vitamin B17 gde ga ima?

Vitamin B17 se pojavljuje u različitim oblicima, kao što su kapsule, ulje, semenke voća (poput kajsija, breskvi, šljiva, jabuka), bademi, lan i drugi. Učesnici ovih diskusija navode da se vitamin B17 unosi kroz ishranu ili kao dodatak suplementaciji. Članovi foruma Krstarica često ističu da koriste ovaj vitamin kao preventivnu meru protiv nastanka kancerogenih ćelija.

Vitamin B17 iskustva

Forum Doktor takođe pruža informacije o tome kako neki ljudi konzumiraju vitamin B17 iz jezgara kajsija, često to čineći još od detinjstva. Međutim, neki korisnici upozoravaju na rizik od konzumiranja koštica, jer osim vitamina, one sadrže i arsenik i cijanid, što može rezultirati trovanjem ukoliko se uzimaju u prevelikim količinama.

Na internetu, postoji mnogo diskusija koje se šire o samom vitaminu B17 i njegovom navodno pozitivnom uticaju na lečenje karcinoma. Korisnici foruma rado dele svoja mišljenja, članke i savete, ali postoje i različita lična iskustva u vezi s efikasnošću ovog vitamina, bilo da su pozitivna ili negativna.

Iako neki lekari alternativne tretmane zasnovane na vitaminu B17 smatraju kontroverznim i kritikuju ih kao metod lečenja karcinoma, postoje i oni koji nikada nisu čuli za ovaj vitamin.

VITAMIN B17 prednosti:

  1. Lako dostupan kao preparat ili u prirodi.
  2. Povezan sa preventivnim merama protiv karcinoma.
  3. Često se dele pozitivni komentari o njegovom dejstvu.

VITAMIN B17 nedostaci:

  1. Molekul vitamina sadrži cijanid.
  2. Mali broj ličnih iskustava o njegovom dejstvu.
  3. Postoje različita mišljenja među lekarima.

Priča o B17 kao vitaminu i leku protiv raka, jedna je od „najvećih promocija nadrilekarstva u istoriji medicine“, ističu stručnjaci. I pored svega, B17 se i dalje prodaje kao „vitamin“, a teško oboleli ga doživljavaju nekada i kao „poslednju slamku spasa“.

Kozja surutka iskustva

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *