Prolom voda je izuzetna i prirodno visoko alkalna voda s jedinstvenim sastavom. Pripada kategoriji natrijum-hidro-karbonatnih, silicijumskih, alkalnih, oligomineralnih i hipotermalnih voda. Preporučena dnevna doza ovisi o težini osobe koja je konzumira, a njen unos može pomoći kod zdravlja bubrega i mokraćnih kanala. Takođe, Prolom voda ima pozitivan uticaj na probavu, čini kožu zdravom i ublažava tegobe povezane s reumatizmom. Proizvođač tvrdi da se Prolom voda flašira bez ikakvih fizičkih ili hemijskih tretmana, a izvor se nalazi u mestu Veliki Pupovac, na dubini od 220 metara, na istočnim padinama planine Radan.

Mnogi korisnici foruma ističu da Prolom voda prija njihovom organizmu i svedoče da je koriste već godinama. Počeli su je konzumirati na preporuku lekara kako bi pročistili svoj organizam. Kako kažu, Prolom voda ima svež ukus, sličan izvorskoj vodi, a ambalaža je moderna. Cena ove vode je pristupačna, što je razlog zbog kojeg potrošači često kupuju pakete s više flaša. Diskutanti tvrde da se organizam brzo prilagođava Prolom vodi, i primetna je razlika u odnosu na sve druge vrste flaširane vode.

Niska mineralizacija omogućava da veće količine vode mogu piti deca, trudnice, sportisti i rekreativci bez bojazni od nuspojava. Članovi foruma svedoče da svakodnevno piju najmanje 1,5 litara Prolom vode, često i izvan terapije, jer im prija i ima prirodan ukus. Postoje i oni koji su uz pomoć ove vode uspeli izbaciti pesak iz bubrega i tvrde da je najbolje čuvati je na sobnoj temperaturi. Iako je nekima trebalo vreme da se naviknu na ukus Prolom vode, sada su redovni konzumenti i kažu da im pomaže kod problema sa zatvorom i mučninama. Dodatno se napominje da redovna upotreba ove vode smanjuje nadutost.

Prolom voda prednosti:

 1. Sastav
 2. Lekovita svojstva
 3. Povoljna cena
 4. Česti deo terapije
 5. Bez straha od nuspojava za mnoge redovne konzumente

Prolom voda nedostaci:

 1. Vreme potrebno da se osoba navikne na njen ukus

Prolom voda info

 1. Prolom Voda Upotreba: Prolom voda se koristi kao piće i smatra se lekovitom vodom. Ljudi je piju iz različitih razloga, uključujući urinarne tegobe, probleme sa kožom i reumatizam.
 2. Iskustva Korisnika: Korisnici su izrazili zadovoljstvo Prolom vodom i smatraju je pitkom i lekovitom.
 3. pH Vrednost: Prolom voda je poznata po visokoj pH vrednosti, što doprinosi njenom statusu kao lekovite vode.
 4. Mogući Nuspojavi: Međutim, postoje i pojedinci koji su izrazili zabrinutost zbog potencijalnih nuspojava nakon konzumacije Prolom vode, kao što su bolovi u stomaku.
 5. Različita Iskustva: Iskustva sa Prolom vodom variraju od osobe do osobe, i preporučuje se konsultacija sa stručnjakom pre nego što je koristite u terapijske svrhe.

Similar Posts

One Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *