GLUCOkontrol tablete iskustva – Glucokontrol sa alfa lipoinskom kiselinom

GLUCOkontrol tablete

GLUCOkontrol tablete su prehrambeni dodatak namenjen kontroli dijabetesa i preporučuje se za odrasle osobe i decu stariju od 14 godina. U svakom pakovanju se nalazi 30 tableta, a cena varira između 800 i 1000 dinara. Preporučena dnevna doza je jedna do dve tablete, uzimanje pola sata pre obroka. Bitno je napomenuti da GLUCOkontrol tablete nisu zamena za terapiju dijabetesa, pa se stoga savetuje dijabetičarima da redovno prate nivo šećera u krvi.

Ove tablete su posebno efikasne kod poremećaja metabolizma glukoze kod dijabetesa, kod simptoma oštećenja perifernih nerava kao što su utrnulost, žarenje, bol i svrab. Takođe, koriste se i u slučaju postojećih oštećenja drugih tkiva i organa kako bi se usporilo ili sprečilo dalje oštećenje. Sastojci ovih tableta uključuju alfa-lipoinsku kiselinu, hrom, cink, cimet, folnu kiselinu i vitamine B1, B6 i B12. Svaki od ovih sastojaka pomaže u snižavanju nivoa glukoze u krvi, regulaciji nivoa insulina i holesterola, kao i normalnom metabolizmu ugljenih hidrata. Osim toga, jačaju imuni sistem.

GLUCOkontrol tablete su dodatak ishrani koji se koristi za kontrolu komplikacija dijabetesa.

Evo nekoliko ključnih informacija o GLUCOkontrol tabletama:

  1. Smanjenje nivoa šećera u krvi: Glucokontrol sa alfa lipoinskom kiselinom pomažu u smanjenju nivoa glukoze u krvi, što je posebno važno za osobe s dijabetesom.
  2. Jačanje imuniteta: Ovaj dodatak ishrani takođe doprinosi jačanju imunološkog sistema.
  3. Regulisanje nivoa glukoze i insulina: GLUCOkontrol tablete pomažu u regulaciji nivoa glukoze i insulina u krvi.
  4. Ublažavanje oksidativnog stresa: Takođe se navodi da ove tablete pomažu u ublažavanju oksidativnog stresa i posledica polineuropatije.

GLUCOkontrol tablete iskustva

Na forumima se često ističe da su GLUCOkontrol tablete korisne kod insulinske rezistencije, ali da je pravilna ishrana takođe ključna za kontrolu nivoa šećera u krvi, bez obzira na to da li osoba ima visok šećer ili insulin.

GLUCOkontrol nuspojeve

Prema iskustvima korisnika, Glucokontrol sa alfa lipoinskom kiselinom nema ozbiljne nuspojave i smatraju se sigurnim za upotrebu. Ipak, treba ih izbegavati ako postoji alergija na neki od sastojaka. Takođe, pre nego što počnete koristiti ove tablete u kombinaciji s drugim lekovima, preporučuje se da se posavetujete sa lekarom.

GLUCOkontrol tablete prednosti:

  1. Snižavaju nivo šećera u krvi.
  2. Jačaju imunitet.
  3. Doprinosi normalnom metabolizmu.
  4. Reguliše nivo glukoze i insulina u krvi.

GLUCOkontrol tablete nedostaci:

  1. Rezultati mogu varirati kod različitih korisnika.

Hrom selen tablete iskustva

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *