Korisnici različitih foruma i web stranica s oduševljenjem dele svoja iskustva s multivitaminom Centrum. Ovaj preparat se ističe kao izbalansirana kombinacija vitamina, minerala, fosfora i magnezijuma koji pozitivno utiču na jačanje imuniteta. Mnogi tvrde da Centrum sadrži esencijalne nutrijente koje je teško uneti putem redovne ishrane, pružajući organizmu dodatnu energiju. Dodatno, kombinacija vitamina A, C, E i B se pohvaljuje zbog pozitivnog uticaja na kosu, čineći je jačom, a kožu mekanom i nežnom.

Komentari na sajtu B92.net ukazuju na to da Centrum mogu koristiti osobe alergične na gluten i dijabetičari. Kupci ističu da je najbolji efekat primetan kada se preparat uzima nakon obroka. Na forumima se često naglašava da je dovoljno uzeti jednu tabletu dnevno, a korisnici upozoravaju da veće doze mogu biti štetne za organizam.

Mnogi zadovoljni korisnici ističu da im je Centrum značajno pomogao u jačanju imuniteta, što im je omogućilo da se ređe razboljevaju. Jedan od nedostataka ovog preparata, o čemu forumaši često diskutuju, jeste visoka cena. Navode da pakovanje s 30 tableta košta oko 1000 dinara, dok suplementi slične cene često sadrže najmanje 100 tableta.

PREDNOSTI SUPLEMENTA CENTRUM:

  1. Jača imunitet.
  2. Dostupan u apotekama bez potrebe za receptom.
  3. Može pozitivno uticati na kožu i kosu.

NEDOSTACI SUPLEMENTA CENTRUM:

  1. Visoka cena na tržištu.

 

KLIKNI OVDE

Centrum vitamini iskustva

Similar Posts

One Comment

  1. Повратни пинг: Magnezijum 375 iskustva - PAŽNJA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *