Oligovit iskustva – Iskustva s Oligovit tabletama

Oligovit tablete, proizvod kompanije Galenika, privlače pažnju svojim sastavom koji zadovoljava povećane potrebe našeg tela za vitaminima i mineralima. Ovaj preparat sadrži čak 10 vitamina i 10 minerala i preporučuje se uzimati jednu tabletu dnevno, uz strogo poštovanje preporučene doze.

Pacijenti na dijeti često biraju Oligovit tablete kako bi obezbedili dovoljnu količinu esencijalnih hranljivih sastojaka za svoj organizam. Oni sa oslabljenim imunitetom svedoče da je njihov organizam postao otporniji otkako su počeli koristiti ovaj preparat. Trudnice i dojilje beleže da im Oligovit pomaže da održe optimalan nivo vitamina i minerala u svom telu. Takođe, osobe pod stresom često se odlučuju za ovaj dodatak ishrani kako bi zadovoljile svoje povećane potrebe za vitaminima i mineralima. Važno je napomenuti da se tokom terapije Oligovitom ne smeju koristiti drugi preparati koji sadrže vitamine A i D. Upotreba se prekida samo kada lekar propiše terapiju penicilinom, paracetamolom ili hloramfenikolom.

Neki članovi foruma izražavaju zabrinutost zbog veštačkih vitamina i tvrde da ih treba koristiti samo u slučaju iscrpljenosti ili nakon bolesti kako bi se organizam što brže oporavio. Iako je Oligovit sastavljen od adekvatne kombinacije vitamina i minerala, korisnici preporučuju da se koristi samo u određenom periodu.

Kod nekih korisnika, primetno je da Oligovit može povećati apetit, što je dovelo do povećanja telesne mase tokom korišćenja. Takođe, pojedinci su se žalili na stomačne tegobe. Zbog toga određeni forumaši preporučuju unos vitamina i minerala putem prirodnih izvora hrane umesto sintetičkih suplemenata.

PREDNOSTI PREPARATA OLIGOVIT:

  1. Bogat sastav vitamina i minerala
  2. Jača imuni sistem
  3. Preporučuje se trudnicama i dojiljama
  4. Koriste ga osobe na dijeti

NEDOSTACI PREPARATA OLIGOVIT:

  1. Veštački kompleks vitamina
  2. Povećava apetit kod nekih korisnika
  3. Može izazvati stomačne probleme

Imunoglukan iskustva

Similar Posts

3 Comments

  1. Повратни пинг: Magnezijum citrat iskustva - PAŽNJA!
  2. Prvi put koristim oligovit ku 10 .imam mucninu neznam koliko dugo mogu da ga uzimam .a osećam se bolje energije imam i neznam dali bi trebala da prestanem da ga koristim .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *