Monural iskustva – Monural kesice

Monural lek

Monural je lek koji se koristi za lečenje akutnih nekomplikovanih cistitisa kod žena i adolescentkinja starijih od 12 godina. Ovaj lek je u obliku granula za oralni rastvor i sadrži fosfomicin, antibiotik koji deluje tako što sprečava razmnožavanje bakterija (Ešerihija).

Monural se uzima jednokratno, uveče pre spavanja, nakon što se bešika isprazni. Lečenje traje 12 sati, a u većini slučajeva simptomi infekcije nestaju već nakon nekoliko sati.

Monural je veoma efikasan lek za lečenje cistitisa.

Monural neželjena dejstva nuspojave

Monural je u generalu dobro podnošljiv lek. Najčešća neželjena dejstva su mučnina, povraćanje i dijareja. Ova neželjena dejstva obično nestaju sama od sebe nakon nekoliko sati.

Monural iskustva

Na forumu Ana.rs, korisnica je podelila svoje pozitivno iskustvo s antibioticima Monural. Ona detaljno opisuje svoj način uzimanja ovog leka i svedoči o tome kako su se bakterije Ešerihija koli povukle iz njenog organizma nakon samo tri dana kontinuirane terapije. Međutim, neki učesnici diskusije ističu da Monural privremeno rešava probleme s bakterijom Ešerihija koli, a da se nakon nekoliko meseci problem može ponoviti.

Na internetu se može pronaći mnogo različitih iskustava korisnika. Monural iskustva su uglavnom su iskustva pozitivna, a korisnici navode da je lek efikasno otklonio simptome infekcije.

Sa foruma Hendidrustvo saznajemo da lek Monural ima osvežavajući ukus narandže. Nekim korisnicama se ovaj ukus dopao, dok drugima nije odgovarao. Zadovoljna korisnica foruma preporučuje konzumaciju ovog leka pre spavanja kao najefikasniji način uzimanja.

Na forumu Krstarica se navodi da Monural, kada se uzima adekvatno, obično pred spavanje, ostaje u bešici tokom cele noći, što pojačava njegovo dejstvo. Članovi foruma pozitivno komentarišu veću dozu antibiotika u kesici, smatrajući da on brže deluje. Međutim, korisnici upozoravaju da preterana upotreba ovog leka može dovesti do otpornosti bakterija na njega, smanjujući tako njegovu efikasnost. Takođe, napominju da velika količina antibiotika može izazvati stomačne probleme, pa se preporučuje umerena upotreba leka.

MONURAL LEK PREDNOSTI:

  • Efikasno rešava probleme s bakterijom Ešerihija koli.
  • Brzi i vidljivi rezultati u smirivanju stanja s Ešerihijom koli u organizmu pacijenta.
  • Osvežavajući ukus.

MONURAL LEK NEDOSTACI:

  • Česta upotreba može smanjiti njegovu efikasnost.
  • Velika doza antibiotika u jednoj kesici može izazvati neželjene efekte.

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *