Inofolic iskustva korisnika

Inofolic je dodatak ishrani koji sadrži inozitol i folnu kiselinu. Evo nekih informacija o Inofolic:

 1. Pregled proizvoda: Inofolic je dodatak ishrani koji kombinuje inozitol i folnu kiselinu. Inozitol je vrsta šećernog alkohola koji ima ulogu u različitim ćelijskim funkcijama, dok je folna kiselina B-vitamin važan za trudnoću i opšte zdravlje.
 2. Prednosti:
  • Inozitol se često koristi za podršku reproduktivnom zdravlju i može biti koristan za stanja poput sindroma policističnih jajnika (PCOS).
  • Folna kiselina je ključna tokom trudnoće kako bi se sprečile defekte neuralne cevi kod razvijajućeg fetusa.
 3. Iskustva korisnika: Iskustva korisnika sa Inofolicom mogu varirati. Neki pojedinci su izvestili o pozitivnim rezultatima, posebno u upravljanju simptomima povezanim sa PCOS-om. Međutim, rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Žene koje su koristile Inofolic isključivo dele pozitivna iskustva.

Ovaj preparat je posebno namenjen ženama koje se suočavaju s neredovnim menstrualnim ciklusom i sindromom policističnih jajnika. Većina njih se slaže da su nakon nekoliko meseci korišćenja Inofolica, uz podršku drugih suplemenata i saveta lekara, ostvarile trudnoću. Takođe, ističu da nisu čule za slučajeve u kojima je Inofolic naškodio, već da je isključivo pomogao.

Na sajtu Ringeraja, žene izveštavaju da nakon godinu dana upotrebe Inofolica možda nisu postale trudne, ali su primetile da im se menstrualni ciklus normalizovao, što je i svrha ovog suplementa. Nastavljaju ga koristiti jer nema negativnih efekata. Takođe, napominju da Inofolic pozitivno utiče i na insulinsku rezistenciju i dijabetes tipa 2. Na Ana.rs forumu ističu da je dostupan i u obliku praha, s prijatnim ukusom.

Inofolic cena

Što se tiče cene Inofolica, neke žene smatraju da je ovaj dodatak ishrani skup. Tvrdnje su da se sastojci, kao što su mio-inozitol i folna kiselina, mogu kupiti odvojeno po nižim cenama od drugih proizvođača. Na primer, pakovanje Inofolica s 20 kesica košta 1.188,00 dinara, dok je cena 30 kapsula u apotekama 1.600,00 dinara.

Inofolic prednosti:

 1. Redovno regulisanje menstrualnih ciklusa i ovulacija u većini slučajeva.
 2. Odsustvo značajnih nuspojava.
 3. Pomoć kod sindroma policističnih jajnika i insulinske rezistencije.

Inofolic nedostaci:

 1. Višu cenu, što nekim ženama izgleda skupo.
 2. Ponekad su se žene žalile na povećane bolove u grudima neposredno pred menstrualni ciklus, ali nisu bile potpuno sigurne da li je to rezultat upotrebe Inofolica.

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *