Biostile kolagen iskustva – Iskustva s Biostile kolagenom

Popularnost dodataka ishrani s kolagenom stalno raste zbog njihovih pozitivnih učinaka na zdravlje i celokupno telo, pogotovo jer se količina kolagena u organizmu počinje smanjivati već od dvadesete godine. To može uzrokovati bolne probleme sa zglobovima, bore na licu, gubitak elastičnosti kože i slabu kosu.

No, kako odabrati pravi kolagen? Postoji mnogo različitih dodataka prehrani s kolagenom, a ono što ih razlikuje su sastav, kvaliteta i količina kolagena u pojedinoj dozi. Važno je obratiti pažnju na ove pojedinosti prilikom odabira kolagena.

Kada birate kolagen, preporučuje se odabrati hidrolizirani kolagen. Hidrolizirani kolagen telo bolje apsorbuje, a prema rečima kompanije Biostile Collagen ima čak 90% apsorpcije, dok je procenjena apsorpcija kolagena iz hrane samo oko 27%.

Također, za apsorpciju kolagena u telu potrebna je pomoć vitamina C. Vitamin C možete unositi putem voća, dodataka ihrani ili jednostavno odabrati preparat s kolagenom koji sadrži i vitamin C.

Važno je proveriti koliko kolagena sadrži dnevna doza preparata. Biostile kolagen sadrži više od 8 grama kolagena u dnevnoj dozi, što je izuzetno visoka količina.

Kada je reč o vrsti kolagena, postoji razlika između ribljeg i goveđeg kolagena. Što više različitih izvora prirodnog kolagena preparat sadrži, to će bolje delovati na različita tkiva u telu. Biostile kolagen je po rečima proizvođača jedini u Srbiji (i šire) koji sadrži 5 različitih tipova kolagena: goveđi tip I i tip II, riblji tip I, pileći tip II i kolagen iz jajne membrane.

Biostile kolagen

Prvo treba napomenuti da je preparat pod nazivom „Collagen Powder Blend“ samo jedan od mnogobrojnih proizvoda koje nudi slovenačka kompanija Biostile. Prema tvrdnjama ove kompanije, prilikom proizvodnje suplemenata koriste najkvalitetnije sirovine, a njihovi standardi u ovoj industriji su izuzetno visoki. Proizvodi kompanije Biostile se izdvajaju po tome što kombinuju odgovarajuće biljke i druge sastojke, što može pojačati njihovo međusobno delovanje i učiniti ih efikasnijim u poređenju sličnim proizvodima drugih brendova. „Collagen Powder Blend,“ razvijen prema receptu doktora Majića, je suplement iz Biostile asortimana i zauzima posebno mesto među proizvodima te linije. Prema tvrdnjama proizvođača, ovaj proizvod sadrži čak pet izvora hidrolizovanog kolagena. Osim toga, vitamin C, koji pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, prirodni kurkumin iz kurkume i shilajit planinske smole, koja podržava različite funkcije u organizmu, čine deo sastava ovog preparata. Zanimljivo je da se ovaj preparat na zvaničnom sajtu kompanije Biostile preporučuje u više kategorija preparata koje ciljaju različite grupe organa.

Biostile kolagen iskustva

U internet diskusijama, korisnici često izražavaju svoja iskustva s Biostile kolagenom. Neki ga koriste kod bolnih i upaljenih zglobova, za revitalizaciju kože u procesu starenja, za očuvanje mladalačkog izgleda i vitalnosti, za probleme sa mekim i lomljivim noktima, kao i za tanku kosu. Takođe, koristi se i kod manje fleksibilnih tetiva i ligamenata, problema sa vaskularnom fleksibilnošću i kod problema sa probavnim sistemom.

Biostile kolagen ima hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta.

Iskustva korisnika sa oficijalnog sajta:

Važno je napomenuti da, iako Biostile kolagen može imati brojne prednosti, cena ovog preparata može biti visoka. Takođe, kod nekih korisnika, možda neće proizvesti očekivane pozitivne efekte.

U zaključku, kada razmatrate upotrebu kolagena kao dodatka ishrani, važno je da pažljivo razmislite o svojim potrebama i ciljevima, kao i da se posavetujete sa stručnjakom ili lekarom pre nego što započnete terapiju. Biostile kolagen, sa svojim raznovrsnim izvorima kolagena i dodatnim sastojcima, predstavlja jednu od opcija na tržištu koju vredi razmotriti.

Biostile kolagen u prahu nudi:

  • Kombinaciju 5 različitih izvora kolagena za optimalno delovanje na različita tkiva u telu.
  • Dodatak vitamina C, silicija i mumija za poticanje proizvodnje vlastitog kolagena.
  • Kurkumin, moćan prirodni protuupalni spoj koji pomaže kod upalnih stanja zglobova i reumatskih oboljenja.
  • Mumio planinske smole, bogate mineralima, koji podiže kvalitetu proizvoda.
  • Silicijum, mineral ljepote, važan za formiranje kolagena, elastina i kostiju.

 

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *