Speman tablete iskustva – Iskustva s upotrebom Speman tabletama – Benefiti i Rizici

Na popularnom forumu Doktor.rs, korisnici aktivno dele svoja iskustva s upotrebom Speman tableta i ističu njihovu važnost za muško reproduktivno zdravlje. Ove tablete su specifično namenjene muškarcima i imaju pozitivan uticaj na kvalitet sperme i spermogram. Preporučuje se uzimanje jedne tablete dnevno tokom 4-5 nedelja, posebno u slučaju problema s benignim uvećanjem prostate, a uz konsultaciju s lekarom doza se može povećati na dve tablete dnevno. Za poboljšanje opšteg reproduktivnog zdravlja muškaraca, savetuje se uzimanje jedne tablete dnevno tokom 3-6 meseci, uz mogućnost prilagođavanja doze po lekarskom savetu.

Korisnici na domaćim forumima takođe izveštavaju o drugim prednostima upotrebe Speman tableta. Ove tablete olakšavaju početak mokrenja, produžavaju vreme između mokrenja i smanjuju učestalost mokrenja, što doprinosi boljem pražnjenju mokraćne bešike.

Važno je napomenuti da osobe koje su alergične ili preosetljive na bilo koju komponentu ovog preparata ne bi trebale da ga koriste.

Osnovno delovanje Speman tableta je inhibicija enzima 5-α reduktaze, koji transformiše testosteron u dihidrotestosteron. Ovim mehanizmom povećava se nivo testosterona, što može poboljšati seksualnu želju i održavanje erekcije.

Zvanični sajtovi informišu nas da su ključni sastojci Speman tableta Higrophilia, Covhage/Velvet Bean i Male kalpot (Gokshura). Posebno je važno istaći da Mala kalpot sadrži protodioscin, steroidno jedinjenje saponina koje se u telu pretvara u dehidroepiandrosteron (DHEA). DHEA je preteča testosterona i može pozitivno uticati na seksualnu želju i očuvanje erekcije.

Sastav jedne tablete uključuje sprašene delove biljaka: Withania somnifera 65mg, Asteracantha longifolia 32mg, Lactuca scariola 16 mg, Mucuna pruriens 16 mg, Suvarnavang 16 mg, kao i ekstrakte biljaka: Argyreia speciosa 32 mg, Tribulus terrestris 32 mg, Leptadenia reticulata 32 mg, Parmelia perlata 16 mg.

Važno je napomenuti da se kod mlađih muškaraca, posebno kod bildera, može javiti moguća učestalost ginekomastije kao potencijalni nedostatak suplementa Speman tableta.

U zaključku, Speman tablete nude niz prednosti za muško reproduktivno zdravlje, uključujući poboljšanje kvaliteta sperme, spermograma i podršku kod problema s prostatom. Međutim, korisnici trebaju biti svesni potencijalnih rizika, kao što je moguća ginekomastija, i pre upotrebe se konsultovati s lekarom.

 

Kozja surutka iskustva

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *