Maybe Baby iskustva – Pouzdanost i Cena Ovog Mikroskopa

Maybe Baby

Maybe Baby je proizvod ili uređaj koji se koristi za praćenje i predviđanje plodnih i neplodnih dana u menstrualnom ciklusu žene, uglavnom u svrhu određivanju šansi za začeće. Maybe Baby funkcioniše detektovanjem povećane količine soli u pljuvačci, što korelira sa većim lučenjem estrogena tokom menstrualnog ciklusa, što ukazuje na plodne dane.

Maybe Baby iskustva

Konzumenti na različitim forumima posvećenim trudnoći dele svoja Maybe Baby iskustva, istražujući kako ovaj mini-mikroskop funkcioniše u detektovanju plodnih dana. Ovaj uređaj, prema korisnicima sa Ana.rs, radi na principu detektovanja povećane količine soli u pljuvački. Povećana količina soli raste pod uticajem većeg lučenja estrogena kod žena tokom plodnih dana.

Međutim, mnogi korisnici ističu da Maybe Baby testiranje putem ovog mikroskopa nije pouzdano. Analiza pljuvačke može biti narušena zbog upale usne duplje, ostataka hrane, akutnih infekcija, konzumacije alkohola, lekova, pušenja cigareta ili problema sa zubima.

Tačnost: Pouzdanost Maybe Baby uređaja za određivanje plodnih i neplodnih dana nije baš pouzdana.

 

Maybe Baby cena

Najčešća primedba koju korisnici iznose je visoka cena ovog uređaja, koji košta oko 1300 dinara. Većina se slaže da možda nije vredno ulaganja u Maybe Baby mikroskop i smatraju da su pouzdaniji LH test trakice za istu svrhu.

Na forumu Bebac.com, korisnici savetuju da se Maybe Baby koristi ujutru, pre pranja zuba i pre bilo kakvog obroka ili pića. Međutim, većina korisnica iznosi razočaravajuća iskustva. Jedna korisnica je istakla da su od sedam njenih poznanica koje su koristile ovaj proizvod samo njih dve bile zadovoljne rezultatima pokazivanja plodnih dana, dok su ostale bile razočarane i ne preporučuju Maybe Baby kao pouzdan aparat.

Sve u svemu, Maybe Baby se ističe po jednostavnoj upotrebi, ali mnogi korisnici su zabrinuti zbog njegove niske pouzdanosti i visoke cene. Za preciznije rezultate, većina korisnika se okreće drugim metodama, kao što su LH test trakice.

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *