Spirulina tablete iskustva – Iskustva s Spirulina tabletama

Među članovima domaćih foruma postoji općenito pozitivno mišljenje o Spirulina tabletama kao jednom od zdravijih dodataka prehrani za očuvanje zdravlja i mršavljenje. Članovi foruma objašnjavaju da je spirulina jednoćelijska alga iz porodice plavo-zelenih algi, koja se sastoji od dugih i tankih spiralnih niti. Iako miris i okus podsjećaju na običnu travu, korisnici foruma naglašavaju da se razlikuje po bogatstvu hranjivih tvari u odnosu na travu.

Iz tog razloga, članovi foruma ističu da je spirulina korisna za zdravlje, a također ima pozitivan učinak na stanja kao što su nizak imunitet, poremećaji probavnog sustava, prekomjerni apetit, spor metabolizam, visok krvni tlak, loša krvna slika, smanjena koncentracija i pamćenje. Korisnici također napominju da su Spirulina tablete potpuno prirodni dodatak prehrani i stoga nema potrebe za konzervansima. Kada je riječ o mršavljenju, preporučuju konzumaciju jedne tablete prije obroka, obično doze do 500 mg, uz obilje tekućine.

Korisnici ističu da Spirulina tablete rijetko izazivaju nuspojave, jer se lako probavljaju. Međutim, zbog sadržaja joda, neki korisnici su doživjeli alergijske reakcije. Stoga se preporučuje konzultacija s liječnikom prije početka suplementacije kako bi se procijenile koristi i potencijalni rizici uzimanja ovih tableta na temelju individualnih potreba.

Korisnici ne preporučuju Spirulina tablete osobama s ozbiljnim bubrežnim poremećajima, prije svega zbog visokog udjela bjelančevina i proteina. Unatoč tome, napominju da je ovaj dodatak prehrani izvrsna opcija za vegane, vegetarijance i sportaše jer sadrži razne vitamine, beta-karoten, visoku količinu vitamina C, vitamine B kompleksa (B-12, B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, B-7, B-9), proteine i aminokiseline, minerale poput željeza, kalcija, joda, cinka, fosfora, selena, magnezija, pigmenta, fikocijanina i klorofila.

PREDNOSTI UPOTREBE SPIRULINA TABLETA:

  1. Učinkovito rješava problem viška kilograma
  2. Pomaže kod problema s probavnim sustavom
  3. Poboljšava koncentraciju i pamćenje
  4. Učinkovito rješava probleme kod osoba s visokim krvnim tlakom i lošom krvnom slikom.

NEDOSTACI UPOTREBE SPIRULINA TABLETA:

  1. Nije preporučljiva za osobe alergične na jod
  2. Osobe s ozbiljnim bubrežnim poremećajem ne bi trebale koristiti ovaj suplement.

Kozja surutka iskustva

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *