ZEPTER THERAPY AIR SMART:
PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA NOVE GENERACIJE

DIŠITE ZDRAVO I BEZBEDNO!

Predstavljamo vam najnoviju generaciju najefikasnijeg sistema za prečišćavanje vazduha koji kombinuje filtriranje vazduha HEPA tehnologijom sa generisanjem 5 miliona negativnih jona po cm3 i emitovanjem UV-C svetlosti.

Therapy Air Smart  ima višestepeni sistem filtriranja od 360°, koji omogućava da prečišćen vazduh brzo dospe u svaki kutak zatvorenog prostora površine do 100 m2.

Zahvaljujući trodimenzionalnom sistemu cirkulacije, vazduh će biti prečišćen bez obzira gde postavite aparat.

THERAPY AIR SMART - najefikasniji sistem za prečišćavanje vazduha sa UV zracima

Uklanja 99,9% štetnih čestica, patogena i zagađujućih gasova iz vazduha.

THERAPY AIR SMART - sistem filtera

Predfilter sa nanočesticama srebra

TherapyAir Smart uklanja krupne čestice kao što su prašina, buđ, dlake, perut, dlake kućnih ljubimaca itd. čime omogućava efikasniji rad i duže trajanje ostalih filtera. Ima snažna antibakterijska svojstva zahvaljujući nanočesticama srebra.

Medicinski HEPA filter H13

Sa prevlakom od organskog antibakterijskog materijala (tiabendazol) i supstanci protiv buđi, TherapyAir Smart eliminiše 99,97% čestica veličine do 0,3 mikrona, uključujući viruse, bakterije, alergene, spore buđi i mikrobe. Sprečava infekcije, a ujedno eliminiše najsitnije čestice prašine i duvanskog dima.

Filter sa aktivnim ugljem

TherapyAir Smart sadrži 400g aktivnog uglja od kokosove ljuske, koji ima najveću gustinu mikropora. Uklanja neprijatne mirise hrane, cigareta i sve toksične gasove kao što su toluen, benzen, ksilen i formaldehid.

THERAPY AIR SMART - UV SVETLOST KAO DODATNA BARIJERA

Therapy Air Smart pomoću moćne UV svetlosti inaktivira patogene i dezinfikuje vazduh, stvarajući jedinstvenu i neprobojnu zaštitnu barijeru.​

KAKO FUNKCIONIŠE?

Kratkotalasna UV-C svetlost od 265-315 nm oštećuje RNK/DNK u ćelijskom jedru mikroorganizama, čime se sprečava njihova reprodukcija i preživljavanje.
UV-C svetlost ima antimikrobno dejstvo, nalik na sunčevu svetlost, i prilikom filtriranja vazduha potpuno uništava spore buđi i patogene.
Zadržava mikroorganizme i uništava ih.

THERAPY AIR SMART: INDIKATOR KVALITETA VAZDUHA

Therapy Air Smart trenutno detektuje kvalitet vazduha u realnom vremenu koristeći veoma precizne senzore, a zatim automatski prilagođava brzinu prečišćavanja kako bi obezbedio čist vazduh. Zeleni, plavi, žuti ili crveni LED indicator pokazuju kvalitet vazduha. Takođe je moguće i ručno podešavanje radi potpune kontrole protoka vazduha.

THERAPY AIR SMART: SUPERIORNI JONIZATOR VAZDUHA

Therapy Air Smart poseduje jonizator koji proizvodi oko 5.000.000 miliona negativnih jona po cm3, koji prečiščavaju vazduh tako što se vezuju za zagađene čestice iz vazduha, praveći veće čestice koje usled gravitacije padaju na zemlju. Negativni joni se mogu nazvati „vitaminima iz vazduha” koji su višestruko korisni i za fizičko i za mentalno zdravlje. Oni relaksiraju naš um i telo, poboljšavaju metabolizam, regulišu apetit i krvni pritisak, podstiču oporavak od fizičke iscrpljenosti i pomažu nam da se osećamo osveženi i da imamo više energije.

ZEPTER PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA ISKUSTVA - THERAPY AIR SMART

Zepter prečišćivač vazduha
Cena za Therapy Air Smart

KUPOVINA NA RATE (vid lizinga)

 • DEPOZIT: 35.636 din (302€ )
 • RATA: 4.106 din (34,9€ )
 • Zepter Ugovor na 14 meseci.

KUPOVINA U KEŠU

965679

 • 79.999 din
 • Zepter sertifikat o autentičnosti i vlasnički list
 • Garancija 7 godina

ZA PRAVNA LICA/PREKO FIRME/PLAĆANJE KREDITNOM KARTICOM

965791.30

 • 92.976 din
 • Mogućnost povrata PDV 20%!
  Načini plaćanja

  Dostava